Vanguard Polo`s

Vanguard polo

Met de aanschaf van een Vanguard polo sla je de spijker op z’n kop; de polo’s van Vanguard zijn ontzettend hip en bieden veel comfort. Daarnaast is het op twee manieren een goede investering, ten eerste gaan de polo’s erg lang mee en ten tweede zijn de Vanguard polo’s erg scherp geprijsd. De polo komt al sinds jaar en dag voor en is ontstaan uit de sportwereld maar tegenwoordig komt een polo op elk moment goed van pas. De polo kan netjes gedragen worden tijdens belangrijke werkbesprekingen, maar ook casual voor bijvoorbeeld een zomers outfit, komt de polo goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar een mooie Vanguard polo? Bekijk snel onze modellen via de webpagina.

Kleuren Vanguard polo

Je kunt voor veel verschillende kleuren polo’s van Vanguard bij ons terecht. De ene kleur valt iets meer op dan de ander. Sommige van de polo’s die je in het assortiment vindt gaan perfect samen met de warmere zomermaanden; de kleuren komen erg goed tot hun recht in de felle zomerzon. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een lichtblauwe tint, of toch een gestreept model. De donkergekleurde Vanguard polo’s kunnen daarentegen perfect gecombineerd worden wanneer de dagen weer iets korter en kouder worden; bijvoorbeeld het bordeauxrode model staat als geen ander op herfstachtige dagen!

Hoe combineer je een heren polo?

Polo’s komen zoals eerder aangegeven op veel momenten van pas, maar hoe weet je nou hoe je de polo goed draagt op verschillende gelegenheden? Als je voor een casual look wil gaan, met bijvoorbeeld een lekkere jeans, kan je elke Vanguard polo uit ons assortiment kiezen om mee te combineren! Trek hieronder een paar hippe sneakers en je bent klaar voor het weekend. Als je tijdens je werkdagen toch gevraagd wordt voor een iets nettere look, kan je er natuurlijk voor kiezen om een donkere polo te combineren met een colbert, of zelfs met een heel pak. Mocht de dresscode smart-casual zijn; kies dan een gedurfde polo met print, voor onder je colbert.

Efficiënte filteropties bij Sans-Online

Shoppen bij Sans-Online gaat gepaard met grenzeloos gemak. Om dit te kunnen realiseren, kun je bij Sans-Online snel en gemakkelijk filteren welke polo je graag zou willen kopen. Zo kan je gemakkelijk aanklikken naar welke kleur polo je op zoek bent en in welke maat dit zou moeten zijn. Ook kan je met de filteropties beslissen op welke manier je graag wil dat de polo’s worden weergegeven; in welke prijscategorie, of juist de nieuwste Vanguard polo’s?

Vanguard polo kopen bij Sans-Online

Bij Sans-Online kan je terecht voor een ruim aanbod Vanguard polo’s. Bestellen via Sans-Online gaat hand in hand met vele voordelen. Wij garanderen een veilige betaling en daarnaast een levertijd van maximaal drie werkdagen (mits in Nederland bezorgd). Daarnaast spaar je bij het bestellen van een kledingstuk via onze website, automatisch korting voor jouw volgende bestelling! Wanneer de bestelling niet is wat je ervan had verwacht, hanteren wij een ruim termijn om deze te retourneren; 21 dagen. Tot slot krijg je uiteraard een track & trace code wanneer je via Sans-Online besteld.

Vragen?

Wanneer je vragen, opmerkingen of advies nodig hebt, staan onze collega’s van de klantenservice elke werkdag én op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar; neem gemakkelijk en gerust contact met ze op als je ergens tegenaan loopt!

loader