Vanguard Broeken

Vanguard broek

Het vinden van de juiste broek is niet altijd een gemakkelijke klus. Je moet rekening houden met verschillende factoren, zoals de juiste grootte, fitting en materiaal. Voor echte mannen heeft Vanguard verschillende broeken die elke man goed past. Het merk is ontworpen met strijdkracht als inspiratie, waardoor alle Vanguard broeken van hoogwaardige kwaliteit zijn en tegen een stootje kunnen. Maar dat is niet alles.

Vanguard kleding

Vanguard kleding is een partner van de kledingmerken Cast Iron en PME legend. Vind jij deze merken tof? Dan is dat goed nieuws voor jou. Een Vanguard broek onderscheidt zich in de mode wereld van andere merken door de stevige kwaliteit en de manier waarop de broeken worden geweven. Zo heeft Vanguard niet alleen stevige broeken voor heren, maar ook onder andere kledingstukken zoals vesten, truien, t-shirts en blouses. Vanguard kleding wordt met zorg op maat gemaakt voor allerlei soorten mannen in alle maten. Daarnaast heeft het kledingmerk ook een stoer element dat de mannelijkheid in je kledingstijl laat terugkomen. Een Vanguard broek kun je bestellen aan de hand van jouw afmetingen, zo is er een schaal met de verschillende broekmaten waar jij uit kan kiezen, zodat je de Vanguard broek sowieso past.

De service van Sans Online

Sans Online biedt casual kleding van verschillende merken aan. Zo hebben we kleding die jou op elk moment van de dag goed siert, een Vanguard broek is daar één van. Al jaren verkopen wij kleding van toonaangevende merken die de modewereld domineren, zodat jij nooit achterloopt op de laatste trends. Daarnaast kun je op onze service rekenen. Wanneer wij je bestelling ontvangen verzenden wij deze in 99% van alle gevallen de volgende werkdag. Mocht dat eens een keer niet haalbaar zijn, dan houden wij je zo goed mogelijk op de hoogte van jouw bestelling. Bestel je merkkleding voor meer dan €50? Dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Daarnaast zijn wij 6 dagen per week beschikbaar voor contact als je vragen hebt of meer wil weten. We helpen je graag.

Contact en meer informatie

Wil je meer weten of heb je een vraag over het bestellen van een Vanguard broek? Laat het ons weten en we helpen je graag! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085-0292124 of een mailtje te sturen naar info@sans-online.nl. We hopen snel van je te horen.

loader