Cars Jeans van Sans-Online

Een Cars Jeans is een must voor in de heren kledingkast. De broeken van het merk Cars zijn van erg goede kwaliteit en Cars Jeans gaat met de tijd mee. Het merk bestaat sinds 1982 en in eerste instantie focuste Cars Jeans zich op het maken van denim herenkleding. Het merk staat bekend om de goede fit en sterke basis. Daarnaast is Cars Jeans ook erg creatief en uniek met hun artworks. Cars Jeans wordt graag gezien als een family brand en tegenwoordig slaag je bij Cars Jeans niet alleen voor een broek maar voor je totale outfit! Neem snel een kijkje in ons assortiment van de broeken van Cars Jeans.

Verschillende jeans van Cars Jeans

Bij Sans-Online kennen wij drie verschillende soorten jeans van Cars Jeans; de regular fit jeans, de skinny fit jeans en de slim fit jeans. De regular fit jeans is een vaak voorkomende broek, die nauw aansluit bij de heup en taille maar vervolgens uitmondt in een rechte pijp die naar beneden loopt. De skinny – en slim fit jeans daarentegen, hebben smal uitlopende pijpen, waardoor ze strak om de benen zitten.

Kleuren jeans

Bij Sans-Online verkopen wij niet alleen basic jeans kleuren van Cars Jeans, van elke jeans kleur verkopen wij namelijk verschillende varianten. Zo vind je bij ons een blauwe jeans, maar als variant op deze kun je er ook voor kiezen om een broek met een waas te kopen. In sommige jeans komt het unieke artwork naar voren, zo hebben we een broek in het assortiment met schildervlekjes erin verwerkt! Dit geeft een speels en stoer effect op de herenkleding.

Voordelen van shoppen bij Sans-Online

Het shoppen van een Cars Jeans is bij Sans-Online erg makkelijk en kent veel voordelen. Zo zullen wij er bijvoorbeeld zorgen dat de jeans binnen drie werkdagen wordt geleverd (mits in Nederland bezorgd) en wanneer je een bestelling van boven de €60 plaatst, hoef je geen verzendkosten te betalen. Bij iedere bestelling die je plaatst, spaar je sowieso korting voor je volgende bestelling, mooi meegenomen!

Cars Jeans kopen bij Sans-Online

Bij Sans-Online variëren de betaalmogelijkheden; iDeal, Paypal, Riverty of natuurlijk met je creditcard! Alle betaalmogelijkheden zijn gegarandeerd veilig. Wanneer je bij ons besteld, wordt jouw bestelling overgedragen aan DHL en ontvang je een track and trace code. Als je bestelling niet is wat je er precies van had verwacht, kun je maar liefst 21 dagen na ontvangst nog retourneren.

Vragen?

Onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice staan op iedere werkdag én zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 voor je klaar om te helpen met vragen, opmerkingen en voor het geven van advies!

loader