Veilig betalen

Je hebt meerdere opties om je bestelling bij Sans-online.nl te betalen. De opties lichten we op deze pagina toe. Voor alle betaalopties geldt dat het verstandig is dat je na het betalen van je bestelling even wacht met je browser afsluiten, totdat je bent terugkeert op onze webshop. Dan weet je namelijk zeker dat de betaling goed is doorgekomen en dat wij aan de slag kunnen gaan met jouw bestelling!

iDeal

Via iDeal kan je je bestelling afrekenen via de internetbankieromgeving van jouw bank. Lekker betrouwbaar, eenvoudig en veilig. Kies bij stap 3 in het bestelproces voor betaaloptie iDeal en kies vervolgens de bank waarbij je bankiert. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op "GA VERDER" hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Buckaroo doorverwezen naar de online betaalomgeving van jouw bank. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via iDeal.

PayPal

Je kunt je bestelling ook betalen via PayPal. Kies hiervoor bij stap 3 in het bestelproces voor de betaaloptie PayPal. Als je vervolgens akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op "GA VERDER" hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Buckaroo doorverwezen naar PayPal, waar je moet inloggen met je PayPal account gegevens. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via PayPal.

Creditcard

Je kunt je bestelling op Sans-online.nl ook betalen met één van de volgende credit cards:

  • MasterCard
  • VISA
  • Maestro

Kies hiervoor bij stap 3 in het bestelproces voor de betaaloptie Creditcard en kies vervolgens jouw creditcard uit de beschikbare opties. Als je akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden en op "GA VERDER" hebt geklikt, word je via onze betaal service provider Buckaroo doorverwezen naar de online betaalomgeving van jouw creditcard aanbieder. Wij worden automatisch op de hoogte gesteld van een succesvolle betaling via creditcard.

Riverty

Wil je liever eerst je bestelling ontvangen en daarna betalen? Kies dan voor Riverty. Kies hiervoor bij stap 3 in het bestelproces voor de betaaloptie Riverty en klik op "GA VERDER". Je wordt via onze betaal service provider Buckaroo doorverwezen naar de online betaalomgeving van Riverty. Om gebruik te kunnen maken van Riverty is het noodzakelijk dat je additionele persoonsgegevens  opgeeft, zoals je geboortedatum en je telefoonnummer. LET OP: het kan zijn dat Riverty tijdens actieperioden niet beschikbaar is. We behouden ons het recht voor om de vereisten om met Riverty te kunnen betalen te wijzigen.

loader