Overhemden online shop

Overhemden online shop

Als we over een onmisbaar item in iedere herenkast spreken, dan spreken we over een goed overhemd. Waar een overhemd voorheen alleen op kantoor werd gedragen, is het tegenwoordig een dagelijks gedragen kledingstuk geworden. Mede hierdoor is het aanbod overhemden heren enorm uitgebreid. Ze zijn er nu te vinden in allerlei kleuren en diverse prints!

Uitgebreid aanbod

Er zijn verschillende prints die per seizoen de boventoon voeren. Voor een chique feest is een overhemd met een mooie hoge boord erg geschikt en in het weekend raden wij een trendy overhemd met omgeslagen mouwen aan. Zo zie je er altijd stijlvol uit. Het witte overhemd blijft echter wel de klassieker, er is geen overhemd die zo veelzijdig is als deze. Het witte overhemd kan gedragen worden tijdens verschillende gelegenheden als een bruiloft, tijdens het werk of lekker casual. Toch heeft het zwarte hemd, alsmede het (licht)blauwe overhemd, ruim baan gewonnen. Deze overhemden zie je ook steeds vaker om de hoek komen. Logisch dat wij bewust deze kleuren op hebben genomen in onze basiscollectie overhemden. Naast onze basiscollectie vind je ook overhemden met hippe en drukke prints in ons assortiment. De keuze is reuze en jij bent degene die kiest welk overhemd het wordt!

Overhemd kopen bij Sans-Online

Heb jij het perfecte overhemd gevonden in ons assortiment? Wacht niet te lang en bestel hem gemakkelijk online. Bij ons betaal je altijd veilig online via iDeal, PayPal, creditcard of Riverty. Wij hanteren scherpe prijzen en bij iedere aankoop spaar je 4% korting. Je weet dus zeker dat je bij Sans-Online nooit teveel betaald. Wil jij het overhemd snel in huis hebben? Hoe eerder je de bestelling plaatst, hoe eerder jij jouw nieuwe overhemd aan kan. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe aankoop zo snel mogelijk op het afleveradres geleverd wordt. Is het overhemd toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Geen probleem. Sans-Online geeft je 21 dagen bedenktijd, in deze periode kan jij jouw nieuwe aankoop nog retour sturen. Heb jij nog vragen over het bestellen of over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar om je te helpen en wij kunnen je alles vertellen over onze producten en werkwijze.

blauw overhemd - groen overhemd - wit overhemd - zwart overhemd - rood overhemd - oranje overhemd - geel overhemd - roze overhemd 

loader