Bjorn Borg online shop

Bjorn Borg online shop

Tennis legende Björn Borg lanceerde in de 1984 zijn eerste fashion collectie en in 1989 volgde underwear. Sindsdien werken ze bij Björn Borg al meer dan 30 jaar samen aan het perfectioneren van hun underwear. Ze ontwerpen en herontwerpen, verbeteren en vernieuwen. Voor Björn Borg draait alles om de perfecte pasvorm, daarom is het ondergoed van Björn Borg het beste wat je ooit zult dragen.

Aanbod

Jouw Björn Borg ondergoed bestel je bij Sans! De slim fit boxershorts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in één van de voordelige 2- of 3-packs. Tegenwoordig zijn er zelfs voordeelpakketten met 7 boxershorts! Ze zijn voornamelijk gemaakt van BCI katoen. Een organisatie die bekend staat om de katoenproductie wereldwijd te willen verbeteren. Wie wil er nou geen bijdrage leveren aan een duurzame wereld met een betere toekomst?

Voordelen van Sans-online

Het kopen van Björn Borg items bij Sans-online heeft diverse voordelen. Allereerst is het belangrijk om te weten je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankopen in huis zijn. Houd rekening met een levertijd van één tot drie werkdagen in Nederland. Verder geldt dat we al vanaf €60 gratis bezorgen. Voor de exacte verzendkosten verwijzen we je door naar bezorging pagina. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een aankoop? Dan raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder en staan je te woord, zodat je een goed beeld krijgt van de diverse mogelijkheden.

Björn Borg kopen

Tijd om een kijkje te nemen tussen het ruime aanbod Björn Borg items. Vul je winkelmandje met jouw favorieten en plaats je bestelling. Neem zeker ook verder een kijkje op onze website, want naast dat je items van Björn Borg kunt kopen, hebben we ook heel veel andere merken in ons assortiment opgenomen.

Heb je dit al eens bekeken?

loader