Cars Jeans Polo`s

Cars polo heren van Sans-Online

Cars Jeans bestormde in 1982 als denim makers de herenmode markt met hun jeans. Na de razende populariteit van de jeans, besloot het merk grenzen te verleggen en zich te focussen op andere kledingstukken. Vandaag de dag kan je voor veel verschillende soorten kleding bij Cars terecht, zo ook voor de Cars polo heren. Cars staat bekend om perfecte fit van de kleding, sterke basics en unieke artworks! Daarnaast hanteert het merk een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je graag een Cars polo heren aanschaffen? We got you! Op onze website vind je de mooiste en hipste modellen, check deze snel!

Cars polo heren voor in de zomer

Waar een polo voornamelijk gebruikt werd als sportshirt, denk bijvoorbeeld aan tennis en golf, wordt de variant op het T-shirt nu voornamelijk gedragen in de zomer. Het dragen van een Cars polo heren ziet er nou eenmaal erg casual uit en de polo’s van het merk zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een spijkerjack, of een korte broek. Ook de polo’s van cars kom je in de zomer dus vaak tegen!

Een Cars polo heren voor op elk evenement

Het fijne aan het hebben van een polo in de kast, is dat het kledingstuk op elk moment goed van pas kan komen. Heb je een chic diner voor de boeg, ga je een avondje de kroeg in met de mannen of lig je een dagje op het strand met vrouwlief? Een Cars polo heren komt altijd goed van pas, en is daarom niet te missen in ieder zijn garderobe!

Voor een chic diner, combineer je de Cars polo heren gemakkelijk met een fijne colbert of een pantalon. Een paar nette schoenen eronder en je bent good to go! Kroeg in met de mannen? Onder de polo kan je rustig een lekkere jeans aan doen gecombineerd met een paar hippe sneakers! Niks staat jou nog in de weg om een avondje goed lol te trappen!

Dagje op het strand met vrouwlief? Korte broek onder de polo en zomerse schoentjes. Wellicht ga je voor een slipper of zijn loafers deze zomer wel helemaal jouw ding; met een Cars polo heren weet je in ieder geval zeker dat je goedgemutst richting het westen van het land gaat!

Cars polo heren bij Sans-Online

Tel je goede kwaliteit, hippe kledingstukken en fijne prints bij elkaar op, dan kom je bij de Cars polo heren uit! Wil je graag een Cars polo heren kopen? Snappen we! Bij Sans-Online bieden wij graag een aantal fijne voordelen wanneer je bij ons besteld. Zo spaar je bij jouw bestelling automatisch korting voor jouw volgende bestelling, en zorgen wij ervoor dat jouw bestelling binnen drie werkdagen op de mat ligt (mits in NL bezorgd). Is de polo er toch niet een die je graag in de kast hebt willen hangen? Je hebt maar liefst 21 dagen de tijd om jouw bestelling te retourneren!

Vragen?

Heb je advies nodig? Opmerkingen of vragen? Onze collega’s van de klantenservice zitten uiteraard klaar om je een eindje op weg te helpen en samen tot een oplossing te komen! Je kunt ze elke werkdag én op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur bereiken. Neem gerust contact op!

loader