Jack and Jones Polo`s

Jack and Jones Polo`s

Polo van Jack and Jones

’s Zomers op een korte broek of ’s winters gedragen onder een trui. Op casual evenementen of zelfs chic diners; een heren polo komt eigenlijk altijd van pas! Met een polo van Jack and Jones sla je meerdere vliegen in één klap; het kledingstuk komt dus altijd van pas, Jack and Jones biedt uitstekende kwaliteit en daarbij gaan ze altijd met de trends mee! Meer dan een kwart eeuw geleden wilde Jack and Jones de wereld veroveren gepaard met een ongekende passie voor denim. Op een gegeven moment zijn ze grenzen gaan verleggen; het merk focust zich tegenwoordig niet alleen meer op denim kleding. En daarom kan je vandaag de dag ook terecht voor een mooie polo van Jack and Jones! Ben je op zoek naar de verschillende modellen van de polo van Jack and Jones? Bekijk snel ons assortiment!

Prints en kleuren

Bij Sans-Online vind je een groot aanbod van de polo van Jack and Jones. Van felle kleuren die ontzettend goed matchen bij een heerlijke zomerzon (oranje, roze), tot donkere tinten welke een perfecte combinatie zijn met de kleuren van de bomen in de herfst; denk hierbij aan bordeauxrood of paars. Naast de verschillende mogelijkheden in kleurencategorieën, vind je bij ons ook een polo van Jack and Jones met prints! Stippen of palmbladeren? Bekijk snel of jij een leuke print tussen ons assortiment kan vinden!

Hoe combineer je een polo?

Waar de polo vroeger vooral voorkwam in sportieve context; tennis, golf, rugby, zie je deze tegenwoordig alledaags terug in het straatbeeld en kan de polo net zo goed gecombineerd worden voor een chic outfit in plaats van een sportieve uitstraling. Zo pak je voor een chic uitstraling bijvoorbeeld een donkergekleurde polo uit je kast, en combineer je deze met een colbert en pantalon. Wanneer je jouw outfit iets meer smart-casual wil maken, kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om onder het colbert een polo van Jack and Jones met print aan te trekken! Natuurlijk komt de polo van Jack and Jones ook nog steeds voor bij een sportieve en dus casual look; spijkerbroekje en een paar lekkere sneakers!

Efficiënte filteropties bij Sans-Online

Bij Sans-Online kom je gemakkelijk bij jouw nieuwe polo van Jack and Jones terecht. Via de filteropties kan je filteren op merk, kleur en maat en dus jouw voorkeuren aangeven. Daarnaast kan je met de filteropties beslissen hoe je graag wil dat de polo’s van Jack and Jones worden weergegeven in jouw beeldscherm; in welke prijscategorie, de sale van de polo’s van Jack and Jones of toch liever de allernieuwste polo van Jack and Jones bovenaan de pagina?

Polo van Jack and Jones kopen bij Sans-Online

Voor een polo van Jack and Jones ben je bij Sans-Online op de juiste plek! Wanneer je een bestelling bij Sans-Online plaatst, gaat dit gepaard met een hoop voordelen. Zo garanderen wij uiteraard een veilige betaling. Daarnaast zorgen wij dat de levertijd van jouw bestelling, niet langer is dan drie werkdagen! (Mits je jouw bestelling in Nederland laat bezorgen). Tot slot mag je jouw bestelling maar liefst 21 dagen retour sturen!

Wist je dat? …. Wanneer je een bestelling plaatst via Sans-Online, spaar je automatisch korting voor jouw volgende bestelling; hoe leuk is dat!

Vragen?

Mocht je tegen problemen oplopen, heb je vragen over je bestelling of ontvang je graag advies van één van onze medewerkers? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze collega’s van de klantenservice staan elke werkdag én op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor je klaar en helpen je gerust verder!

loader