Vanguard Jeans

Vanguard jeans zijn broeken gericht op de stoere man. De broeken ogen avontuurlijk, stoer, mannelijk en puur. Met een Vanguard jeans ga je mee met de tijd, want Vanguard richt zich op de trends omtrent de wereld van de broek. Een Vanguard Jeans is comfortabel en de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Al met al trek je met de aanschaf van een Vanguard Jeans hoe dan ook aan het langste eind. Ben je op zoek naar een mooi model Vanguard jeans om aan te schaffen? Kijk snel in ons Vanguard assortiment!

Soorten Vanguard jeans

Bij Sans-Online zijn er verschillende Vanguard jeans modellen te vinden. Om te beginnen kan je kiezen voor de Vanguard jeans regular fit, welke nauw aansluit op taille en heup maar wijd en recht uitloopt tot aan de enkels. Ten tweede, is een erg populair model de Vanguard jeans slim fit. Ook nauw aansluitend op taille en heup maar loopt smal af tot aan de enkels. Tot slot maar zeker niet het minst; de Vanguard jeans straight fit, welke ook nauw aansluit maar iets minder strak om de bovenbenen zit. Deze broek loopt ook smal af.

Voor welke kleur broek ga je?

De mooiste jeans koop je dus via Vanguard en gelukkig is er veel keuze. Zo hoeft jouw shopmoment niet op te houden na aanschaf van één broek maar kan je zelfs meerdere exemplaren aanschaffen. De meest voorkomende kleur van de Vanguard jeans in ons assortiment is de blauwe spijkerkleur! De Vanguard jeans spijkerbroek heren varieert van donker- tot aan lichtblauw en bij sommige van de Vanguard jeans’ zit er een lichte waas over de broek heen. Verder heb je keuze uit grijze broeken, zwarte broeken of zelfs broeken met een groene tint.

Vanguard Jeans kopen bij Sans-Online

Veel broeken van Vanguard zijn te koop bij Sans-Online en het uiteindelijk bestellen van zo’n kwalitatief mooie broek brengt veel voordelen met zich mee. Zo betaal je boven een bestelwaarde van €50,- geen verzendkosten en is jouw pakketje binnen drie werkdagen geleverd (mits in Nederland bezorgd). Wanneer jouw bestelling binnen is, heb je maar liefst 21 dagen om deze retour te sturen. Naast de voordelen van levering en retour, zijn wij dol op cadeautjes. Zo spaar je bij elke bestelling alvast korting op jouw volgende bestelling! Tot slot ben je bij Sans-Online ook aan het goede adres voor Vanguard jeans sale, waardoor je jouw broeken nog goedkoper kan scoren!

Vragen?

Bij vragen of opmerkingen kan je altijd contact opnemen met onze goedlachse medewerkers van de klantenservice. Zij staan je graag met alle liefde te woord op elke werkdag én op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur!

loader