Vanguard Chino`s

Vanguard chino bij Sans-Online

Bij de creatie van de kleding van Vanguard wordt als sinds jaar en dag gericht op de stoere uitstraling van de man. Binnen een mum van tijd mondden het bekende modebedrijf uit tot een niet-weg-te-kunnen-denken merk voor de mannelijke garderobe. Daarmee verlegden ze grenzen en focusten zich niet enkel meer op de stoere uitstralingen, maar ook op de meer chiquere looks die heren zo nu en dan met plezier dragen. Een Vanguard chino is een perfect voorbeeld van een chiquer kledingstuk. Met een Vanguard chino creëer je snel en gemakkelijk een chique outfit; maar wil je toch liever een basic outfit? Dan kan dat met gebruik van de Vanguard chino ook als geen ander! Wil je graag jouw slag slaan in het assortiment van de Vanguard chino? Ga je gang en bekijk snel de verschillende modellen!

Hoe combineer je een Vanguard chino?

Een chino is een alleskunner. Van een sportieve zaterdag langs de lijn die eindigt in de kantine, tot een werkoverleg met een lunch in een goed restaurant. Een chino komt altijd van pas en kan dus ook op verschillende manieren gestyled worden.

Voor een sportieve look trek je een chino in combinatie met een lichte polo en lichte sneakers uit de kast. Zorg er bij deze outfit wel voor dat de polo en sneakers enigszins gelijke kleuren bevatten!

Voor een chique look kan je de Vanguard chino als geen ander combineren met een mooi overhemd en eventueel een colbert! All the way gaan? Trek dan een paar leren schoenen aan onder jouw chino!

Is casual chique meer jouw vibe? Trek dan een overhemd met jouw chino aan, maar doe er een paar hippe sneakers, loafers of zelfs sandalen onder. Of andersom; een regulier T-shirt op jouw chino, maar dan in combinatie met een paar nette leren schoenen!

Vanguard chino kopen bij Sans-Online

Omdat de Vanguard chino op elk gewenste gelegenheid te dragen is, mag deze eigenlijk niet ontbreken in elke mannelijke garderobe. Bij Sans-Online zijn we dan ook blij dat we heren blij kunnen maken met deze mooie broek! Wil jij graag een Vanguard chino bestellen? Doe dat dan vooral bij Sans-Online! Wanneer je bij ons jouw bestelling plaatst, heb je maar liefst vier verschillende mogelijkheden om te betalen. Daarnaast leveren wij jouw bestelling altijd binnen drie werkdagen (mits in NL bezorgd) en kan je deze nog 21 dagen retourneren. En wist je dat wanneer je een bestelling bij Sans-Online plaatst, je automatisch korting spaart voor jouw volgende bestelling? Wat wil je nog meer?!

Vragen?

Wil je graag in contact komen met de medewerkers van onze klantenservice? Geen probleem! Onze vriendelijke collega’s staan elke werkdag én op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur voor je klaar en helpen je zo goed mogelijk op weg!

loader