Gele rokken

De rok is een heel gewild item onder vele vrouwen. Dit is ook niet zo gek, want je kan een rok gemakkelijk combineren en dragen met verschillende kledingstijlen. Voeg nu ook een rok in een vrolijke kleur toe aan je kledingkast. Met een gele rok kan jij je onderscheiden van de massa. De kleur geel is op zichzelf natuurlijk al opvallend, hierdoor combineer je de gele rok gemakkelijk met al je basis items. Bekijk hierbeneden diverse varianten van de gele rok en maak je keuze!

Verschillende modellen

Het voordeel van een gele rok is dat je deze prima het gehele jaar kunt dragen. Je combineert de gele rok namelijk ook goed op een panty. In de zomer draag je deze uiteraard met blote benen. Doordat de gele rok zelf al zo kleurrijk is kun je deze goed combineren met je favoriete basis items. Denk bijvoorbeeld aan een witte top in de zomer en een band t-shirt met zwarte blazer in de winter. De gele rok laat zich prima combineren. Je vind de gele rok binnen ons assortiment in verschillende modellen en lengtes. Kies jij voor een mini, midi of maxi gele rok? En wil je graag een gele rok met print of juist liever effen? Bekijk ons volledige aanbod en vind jouw favoriet!

Gele rok bestellen bij Sans-Online

Heb je binnen ons assortiment een mooie gele rok gevonden? Dan is deze gemakkelijk online bij ons te bestellen. Je betaalt altijd 100% veilig via iDeal, PayPal, creditcard of AfterPay. We verzenden het pakketje via DHL en met track & trace, zodat je precies weet wanneer en of je pakketje bezorgd is. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling zo spoedig mogelijk thuis ontvangt, zo kan je al snel starten met het combineren en dragen van de gele rok. Twijfel je na ontvangst nog over de maat, print of lengte van je gele rok? Vanaf het moment dat jij het rokje geel in huis hebt, heb je nog 21 dagen om na te denken over de bestelling. Zo kun je de items rustig bekijken en passen.

loader