Plisse rokken online shop

De plisse rok kentmerkt zich door de luchtige, geplooide stof. In een zwierige plisse rok voel je je op en top vrouwelijk. De rok accentueert namelijk heel mooi het vrouwelijke silhouet. Nog een bijkomend voordeel is dat omdat de rokken wijd lopen ze volop bewegingsvrijheid bieden. De plisse rok vind je tegenwoordig in verschillende lengtes, meerdere kleuren en in diverse prints. Hierdoor is er voor iedereen een leuk model plisse rok te vinden. Neem nu ook een kijkje tussen ons assortiment plooirokken.

Collectie met plisse rokken

De eenvoud van de plisse rok maakt het een gewild item. In ons assortiment vind je de plisse rok in effen kleuren, maar ook met veschillende vrolijke prints. De plisse rok is vaak een midi rok, dit betekent dat de lengte van de rok tussen een lange en korte rok in zit. Zie jij bij de midi rok een nogal stoffig beeld voor je? Met de juiste combinatie word de plisse rok juist binnen no-time jouw favoriet. Combineer de plissérok met een top in dezelfde kleur voor een klassieke look, hiermee zet je jouw benen centraal. Ga voor een t-shirt op de plisse rok en creëer een casual look. Op koude dagen combineer je de plisse rok met een panty en op warme dagen rock je de plisse rok met blote benen. Binnen ons assortiment vind je de plisserok van diverse bekende merken als IZ NAIZ, Only en Tom Tailor. Scroll door ons assortiment en kies jouw favoriet uit!

Plisse rok bestellen bij Sans-Online

Heb je een leuke plisse rok gevonden? Dan is deze gemakkelijk online bij ons te bestellen. Je betaald altijd 100% veilig via iDeal, PayPal, creditcard of AfterPay. Wij zorgen ervoor dat jouw aankoop zo snel mogelijk bij het afleveradres wordt bezorgd. Twijfel je na ontvangst nog over de kleur of print van je aankoop? Vanaf het moment dat jij de plisse rok in huis hebt, heb je nog 21 dagen om na te denken over de bestelling. Zo kun je de items rustig bekijken en passen.

loader