Dames bootcut jeans

Dames bootcut jeans

De bootcut jeans dames herken je aan de licht uitlopende pijpen. Het is een klassiek model dat niet weg te denken is uit het straatbeeld van de jaren ’70. De bootcut broeken zijn gebasseerd op de 'bell bottom jeans' en 'flared jeans'. De bootcut heeft licht uitlopende pijpen en een aansluitende bovenbeenwijdte. Hierdoor lijken je benen langer en slanker, wie wil dit nou niet? Het model van een bootcut broek dames is geschikt voor ieder lichaamstype. Doordat de pijpen na de knie iets uitlopen zorgt de jeans voor een optische illusie van slankere benen. Daarnaast creëert deze fit ook de illusie van lange benen, vooral wanneer je schoenen er net iets onderuit piepen.

Bootcut jeans combineren

De bootcut jeans stamt af uit de jaren ’70, is dit helemaal jouw ding? Kies dan voor een bootcut jeans met donkere wassing. Hiermee creëer jij al snel een outfit die helemaal doet denken aan de 70s stijl. Combineer je bootcut jeans met elegante hakken voor een optimaal vrouwelijke look, dan lijken je benen nóg langer. Kies wanneer het zonnetje schijnt voor een lichtere, verwassen variant. Hierboven kun je tops dragen in allerlei vrolijke kleuren. Onder de bootcut broek dames kun je alle verschillende soorten schoenen dragen, hierdoor de je het niet snel fout.

Ons assortiment bootcut jeans

Binnen ons assortiment vind je bootcut jeans van verschillende bekende merken, zoals Espirt en Mac. Ben jij overtuigd door de bootcut jeans? Neem dan snel een kijkje en kies jouw favoriet. Deze is vervolgens gemakkelijk online bij ons te bestellen.

Bootcut jeans bestellen bij Sans-Online

Heb jij een geschikte bootcut jeans gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig, snel en veilig online. Plaats jouw favoriete bootcut jeans in je winkelmand en reken deze vervolgens af. Bij ons betaal je altijd 100% veilig via, iDeal, PayPal, creditcard of Riverty. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling spoedig thuis ontvangt. Zo kun je zo snel mogelijk flaner in je nieuwe bootcut jeans. Twijfel je na ontvangst toch nog over de bootcut broek? Je kan de ontvangen artikelen binnen 21 dagen aan ons retourneren. Je krijgt dus voldoende tijd om de broek aan te passen en goed te bekijken.

loader