7/8 jeans

Al decennia lang beïnvloeden jeans het modebeeld. De jeans komen dan ook in allerlei verschillende modellen. Op deze pagina hebben wij de 7 8 jeans voor je verzamelt. De 7 8 jeans is een hippe variant op de klassieke jeans. Dankzij de kortere lengte trekt deze broek meteen de aandacht. Perfect dus om een standaard outfit net wat specialer te maken. Met de 7 8 jeans ben je alvast zeker van de nodige afwisseling.

Afwisseling in jouw garderobe

Onmisbaar in onze kast: de heerlijke, vertrouwde en betrouwbare jeans. De jeans is een kledingstuk dat meegaat met alle trends. Tegelijkertijd zijn je favoriete jeans ook een constante factor waarop je altijd kan terugvallen. Dit jaar zijn er een aantal opvallende trends. Eén van die opvallende trends is de 7 8 jeans. Jarenlang waren we gewend aan de skinny jeans. Toch lijkt dit tegenwoordig verleden tijd. Jeans in andere lossere en kortere modellen veroveren het straatbeeld.

De 7/8 jeans combineren

De mogelijkheden met 7 8 jeans zijn oneindig. Of je nu een casual en comfortabele look wil creëren of eerder de stijlvolle kant wil opgaan, alles kan met deze verkorte jeans. Je krijgt met een 7 8 jeans namelijk het beste van twee werelden; het comfort en gemak van een gewone jeans maar toch het zomerse karakter van een korter model. De jeans stof zorgt voor een casual, maar wel geklede uitstraling, die nog beter benadrukt wordt door de aanwezigheid van een riem of leuke schoenen. In tegenstelling tot een gewone jeansbroek kan je op een verkorte jeans ook hoge hakken dragen. Dit is ideaal voor feestelijke gelegenheden!

Verkorte jeans bestellen bij Sans-Online

Heb jij een geschikte 7/8 jeans voor dames gevonden? Dan bestel je deze eenvoudig, snel en veilig online. Plaats jouw favoriete jeans in je winkelmand en reken deze vervolgens af. Bij ons betaal je altijd 100% veilig via, iDeal, PayPal, creditcard of AfterPay. Wij zorgen ervoor dat jij je bestelling spoedig thuis ontvangt. Zo kun je zo snel mogelijk flaneren in je nieuwe 7/8 jeans. Twijfel je na ontvangst toch nog over de 7 8 jeans? Je kan de ontvangen artikelen binnen 21 dagen aan ons retourneren. Je krijgt dus voldoende tijd om de broek aan te passen en goed te bekijken.

loader