Witte broeken

Een witte broek moet van goede kwaliteit zijn om er zo lang mogelijk mee te kunnen doen, vandaar dat we alleen witte broeken van bekende merken hebben zoals Vero Moda, Esprit, Snurk en 10 Days. Witte broeken zijn nog best gewaagd, want je gaat ergens op een muurtje zitten en je hebt de eerste vlekken er zo in. Let er dus altijd op dat je op een jas of iets dergelijks kunt zitten. Of ga voor een witte broek met een leuk dessin, dan valt een vlekje al minder snel op. Bekijk het aanbod witte broeken op deze pagina.

Korte en lange witte broeken

Er zijn verschillende lengtes in witte broeken: tot op de enkels, tot halverwege de kuit en halverwege de bovenbenen of net boven de knie, welk model vind jij het meest praktische? Voor schurende bovenbenen zijn de lange of halflange broeken ideaal. De witte broeken zijn vooral lente- en zomerbroeken, dus ze zijn allemaal luchtig of korter, je kunt dus ook voor gewoon een lange broek gaan, maar kies dan voor een luchtigere stof. Een zomerse look creëer je binnen no-time met een witte broek.

Witte broeken combineren

Een witte broek oogt gauw fris en zomers. De broeken met en printje zijn hartstikke leuk en fleurig. Combineer op de witte broek met een printje een top of blouse in een kleur die ook in het printje voorkomt. Ga je voor een effen witte broek, dan past iedere kleur er wel bij: zwart, maar ook roze, geel, blauw en rood.

Online Witte broek bestellen

Merk je aan jezelf dat je keuzestress krijgt van alle soorten witte broeken, dan kun je ook filteren op merken en maat. Dat scheelt je al heel veel zoekwerk. Alle andere kleding zoals tops, blouses, schoenen en accessoires vind je ook op onze webshop. Bestel je voor 16.00 uur, dan heb je de volgende werkdag je bestelling in huis en kun je zo snel mogelijk genieten van je aankoop!

loader