Chino broeken

De chino broek is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De chino is razend populair omdat de broek voor zowel formele als informele activiteiten te gebruiken is. De chino is namelijk niet zo casual als een spijkerbroek en niet zo formeel als een pantalon, de perfect middenweg. Verder is de broek zeer geliefd omdat deze in verschillende kleuren te koop is. Doordat je de chino broeken in allerlei kleuren kan aanschaffen; van bordeauxrood tot okergeel, is de broek gemakkelijk te combineren met al je truitjes, blouses en t-shirts.

Geschiedenis

De chino broek werd al gedragen in de 19e eeuw, toen nog door militairen. Later werd de broek opgenomen in de straatmode. De chino werd vooral gedragen door jongeren en studenten, de casual uitstraling maakte de broek perfect voor deze doelgroep. Zodra de welbekende denim jeans op de markt kwamen, nam de interesse voor de chino broek enigszins af, maar anno 2021 is de chino broek weer helemaal ‘in’. De chino broek wordt volop gedragen door dames en heren. De chino broek heeft zijn naam te danken aan de manier waarop de broek gemaakt is, namelijk diagonaal verweven.

Duurzame dames chino broek

Door de lichte ademende stof en de lichte kleuren is de chino broek ideaal om te dragen in het voorjaar, de zomer en op een mooie herfstdag. Dit maakt de chino broek onmisbaar in jouw kledingkast. Ook niet onbelangrijk, de broek is gemaakt van licht, maar toch stevig katoen, dat maakt de chino duurzaam.

Chino broek kopen bij Sans-Online

Heb jij een dames chino broek gevonden? Dan is deze snel, veilig en gemakkelijk online bij ons te bestellen. Je betaald altijd 100% veilig via iDeal, PayPal, creditcard of AfterPay. Wij zorgen ervoor dat jouw aankoop zo snel mogelijk bij het afleveradres wordt bezorgd. Twijfel je na ontvangst nog over het model of de maat van je aankoop? Vanaf het moment dat jij de chino in huis hebt, heb je nog 21 dagen om na te denken over de bestelling. Zo kun je de items rustig bekijken en passen. Vragen over onze service of het aanbod? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte chino broek!

Heb je dit al eens bekeken?

loader