Personal shopper

Zoek je een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, het nieuwe modeseizoen of een nieuwe baan? Of ben je toe aan een geheel nieuwe look? Onze personal shoppers staan graag voor je klaar. Wij creëren een stijladvies om je mooiste punten te accentueren en de leukste looks samen te stellen. Met extra aandacht, leuk én gemakkelijk shoppen.

Audrey

Vanaf ‘98 een vast gezicht op de damesafdeling. Als medeverantwoordelijke voor de inkoop van onze dames collectie ben ik op de hoogte van alle ins en Outs . Ik heb een passie voor styling en mode. Mijn belangrijkste doel is om de klant met een goed gevoel de deur uit te laten gaan.

Maak een afspraak met Audrey

Jonathan

Nu ik mijn mode opleiding heb afgerond wil ik graag mijn kennis en ervaring in de praktijk brengen. Ik vind het mooi om samen met de klant opzoek te gaan naar zijn/haar persoonlijke stijl. Voor mij is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn, alleen dan kunnen we samen tot een mooi eindresultaat komen.

Maak een afspraak met Jonathan

Claudia

Voor mij staat de klant op nummer één. Om de klant zo goed mogelijk te helpen ga ik voor het uiterste. Voor mij is het een uitdaging om verschillende stylen met elkaar te combineren. Ik vind het belangrijk de klant beter te leren kennen om zo tot de perfecte look te komen.

Maak een afspraak met Claudia

Sylvia

Inmiddels ruim 10 jaar een vast gezicht bij Sans. Écht bezig zijn met de klant is voor mij het leukste van dit vak. Mijn doel is dat de klant mooier, blijer en gelukkiger wordt van een nieuwe outfit. Eerlijk zijn en nee durven zeggen vind ik belangrijk. Ook raak ik geïnspireerd door kleuren met net even wat meer lef. Oog voor detail en altijd gemotiveerd een samenspel te creëren waarin ik in de wereld van de klant pas.

Maak een afspraak met Sylvia
loader