Garcia T-shirts

Garcia t-shirt heren van Sans-Online

Garcia is een merk om van te houden, zeggen wij vaak! Het merk is opgericht in Italië en vervolgens grootgebracht in Nederland. Tegenwoordig beperkt het merk zich niet meer tot Italië of Nederland; in een mum van tijd heeft het merk de wereldwijde modemarkt bestormd en overwonnen! Niet zo gek, want met de aanschaf van een Garcia kledingstuk sta je 1-0 voor. Neem bijvoorbeeld het Garcia t-shirt heren; het t-shirt zit comfortabel, ziet er trendy uit, is duurzaam geproduceerd én gaat ontzettend lang mee. Vier vliegen in één klap. Op zoek naar een mooi Garcia T-shirt heren? Bekijk dan snel onze variatie van de mooie modellen!

Garcia t-shirt heren gestreept

Eén van de veel voorkomende soorten Garcia heren shirts is de gestreepte variant; wanneer je een blik werpt op de website zal dit snel opvallen. Binnen het assortiment op Sans-Online vind je veel verschillende t-shirts met een lekkere streep; van brede tot dunne strepen! Wil je graag een Garcia t-shirt heren aanschaffen met rustige strepen, of ga je voor een wat feller model? Geen punt, bij Sans-Online vind je ze allemaal! Geel, Grijs, Rood, Blauw, je kan elke mix wel bedenken!

Garcia t-shirt heren met print

Naast de gestreepte modellen die je bij Sans-Online vindt, biedt Garcia ook veel modellen aan met een leuke print op het t-shirt. Bekijk het aanbod eens, misschien zit er wel een leuke print voor je bij! Wanneer je een Garcia t-shirt heren met print aantrekt, willen wij graag adviseren om deze te combineren met een effen broek. De kleur van de broek maakt niet veel uit; zolang deze maar enigszins terugkomt in jouw t-shirt. Wanneer je onder jouw broek en t-shirt een paar hippe sneakers trekt, weet je zeker dat je ontzettend hip en goedgemutst de deur uitloopt!

Garcia t-shirt heren kopen bij Sans-Online

Wanneer je jouw nieuwe heren t-shirts bij Sans-Online aanschaft, mag je van een aantal voordelen uitgaan. Ten eerste zijn de t-shirts van Garcia kwalitatief uitstekend en kan je dus lang van jouw nieuwe t-shirt profiteren. Ten tweede, kan je bij Sans-Online bestellen en betalen op vier verschillende manieren en zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe bestelling binnen drie werkdagen geleverd wordt (mits in NL bezorgd). Na levering krijg je maar liefst 21 dagen om jouw bestelling te retourneren! Tot slot, spaar je automatisch korting op jouw volgende bestelling wanneer je via onze website besteld!

Vragen?

Wil je graag in contact komen met één van onze medewerkers van de klantenservice? Op elke werkdag én op zaterdagen kom je gemakkelijk met hen in contact tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Zij zullen je een luisterend oor bieden en uiteraard zo goed mogelijk op weg helpen!

loader