Overslag blouses online shop

Een blouse is een kledingstuk van soepele stof dat gedragen kan worden boven zowel een broek als rok. Van origine zijn ze voor vrouwen gecreëerd als werkkleding. Maar de blouse kun je ook casual en fashionable dragen. Het perfecte voorbeeld van een stijlvolle, maar casual variant, is de overslagblouse. Een overslagblouse is een variant waarbij je de stof om je middel knoopt of wikkelt. Deze trend is al een tijdje populair. Ben jij benieuwd naar de overslagblouse? Bekijk het aanbod op deze pagina.

Trend alert: overslagblouse

Een overslagblouse is hét voorbeeld van een ongoing trend. Dit fijne model is al lange tijd populair en kan niet ontbreken tussen jouw kleding. Een overslagblouse wordt ook wel de wikkelblouse genoemd. De overslag blouse kenmerkt zich door de overslag aan de voorkant en aan de V-hals. Door middel van een lint, kan je de overslag blouse precies op jouw maat strikken en een mooie taille creëren. De overslag blouse voor dames past daardoor bij vrijwel ieder figuur. De overslag trend is ook doorgeslagen naar jurken. Het idee van de overslag is hierbij hetzelfde.

Gemakkelijk, snel en 100% veilig

Heb jij een mooie overslag blouse gevonden binnen ons aanbod? Bestellen bij Sans-online heeft diverse voordelen. Allereerst hoef je nooit lang te wachten tot jouw nieuwe aanwinsten in huis zijn. Je kunt namelijk rekening houden met een bezorgtijd van één tot drie werkdagen in Nederland. Verder geldt dat we al vanaf €60 gratis bezorgen. Twijfel je na ontvangst nog over de kleur of maat van de overslag blouse? Vanaf het moment dat jij de bestelling in huis hebt, heb je nog 21 dagen om na te denken over de overslagblouse. Zo kun je de verschillende items rustig bekijken en passen.

Contact

Heb jij nog vragen over ons aanbod met overslag blouses? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten van de klantenservice staan voor je klaar. Zij helpen je verder bij je zoektocht naar het perfecte kledingstuk, zodat je een juiste aankoop verricht waar je nog lang plezier van beleeft.

loader