Tom Tailor online shop

Tom Tailor is een Duits kledingmerk dat in 1962 werd opgericht. Dankzij de trendy ontwerpen, hoge kwaliteit en de scherpe prijs, werd Tom Tailor al snel een succesvol merk in eigen land. Niet veel later breidde het merk zich uit naar de rest van Europa en zo ook Nederland. Tom Tailor volgt de laatste mode trends op de voet, zonder hierbij zijn unieke signatuur te verliezen. De items van dit merk zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontzettend comfortabel. Onze favoriete items van dit merk mogen dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment.

New urban player

Tom Tailor wil als “new urban player” de nadruk leggen op haar motto: “Het leven is een spel, speel het, heb zelfvertrouwen, kleed je in stijl”. Tom Tailor is zeer geschikt voor mensen die waarde hechten aan individualiteit, zelfvertrouwen en genieten van een actief én dynamisch leven in een stadse omgeving. Deze elementen zie je ook zeker terug in de diverse fashion items die het merk uit brengt. Tom Tailor ondersteunt de “urban dame” met authentieke en zelfverzekerde looks. Zij richten zich op de trends en stijlen van nu. Met hun items maken zij iedereen zelfverzekerd, trendy, elegant en stijlvol.

Mix and match

De Tom Tailor online items in ons assortiment komen uit diverse collecties, maar toch zitten in al deze items wel de stijl die je van dit merk gewend bent. Het is dus niet moeilijk om items uit verschillende collecties met elkaar te combineren. De items van Tom Tailor dames items zijn stijlvol, comfortabel en maken unieke combinaties mogelijk.

Tom Tailor kleding bestellen bij Sans-Online

Je vindt hier blouses, overhemden en jasjes die geschikt zijn voor een belangrijke meeting, maar ook zachte truien, sweaters en vesten waarmee je heerlijk thuis kunt genieten. De jeans, schoenen en jassen zijn items die zeker op straat gezien mogen worden. Bij Sans-Online bestel je al deze items gemakkelijk online. Bij iedere aankoop spaar jij ook nog eens 4% korting! Bij ons betaal je nooit te veel voor de leukste fashionartikelen. Heb je nog vragen over onze service of over een van de producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

loader