Pieces online shop

Welkom bij de Pieces online shop! Ben jij een jonge vrouw die graag ‘on-trend’ kleding koopt voor een betaalbare prijs? Pieces heeft alles in huis om je van top tot teen te stylen. Dit alles voor een superfijne prijs, zonder concessies op de kwaliteit. Veel shop plezier!

Het merk Pieces

Met roots in het Deense bedrijf Bestseller, startte Pieces in het jaar 2003 als een merk dat puur en alleen accessoires verkocht. Het merk groeide al snel flink en ontwikkelde zich tot een volledig kledingmerk. Je shopt inmiddels 9 categorieën artikelen bij Pieces. Denk hierbij bijvoorbeeld aan denim, accessoires, en jassen. Elke collectie is trendy, kleurvol en toch betaalbaar voor de jonge individuele vrouw. Pieces probeert met elke collectie nieuwe modevolgers te bereiken en deze opnieuw te inspireren. Ze focust op alledaagse, maar opvallende kleding met een duidelijke mindset.

Het assortiment bij Sans-online

Trendy, modern en lekker speels. Met deze woorden omschrijf je de Pieces collecties perfect. Dat klinkt toch goed? De kleding van Pieces is geschikt voor allerlei gelegenheden. Ga je naar de stad? Een dag werken? Of naar een leuk feestje? Casual wear, maar zeker ook feestelijke looks scoor je bij dit merk! Draag de outfit waar jij je goed in voelt en die past bij jouw mood. Wat is van belang om je goed te voelen? Draagcomfort natuurlijk. De kleding van Pieces zit heerlijk, is zacht en ademend. Daarnaast is er goed nagedacht over de pasvormen en voelt je kleding hierdoor als een tweede huid. Wie zich goed voelt in een outfit, straalt dat uit naar de buitenwereld!

De filterfunctie voor Pieces

Bij Sans-online is het mogelijk om de collectie te filteren. Erg handig, wanneer je snel wilt vinden wat je zoekt. Wissel tussen de categorieën merk, maat en kleur. Ook is het mogelijk om te selecteren op prijs. Shoppen met een gericht budget is hierdoor een fluitje van een cent!

Pieces kopen bij Sans-online

Bij Sans-online is het bestellen van jouw favoriete Pieces outfit een fluitje van een cent. Het bestelproces is snel en gemakkelijk en biedt jou de keuze uit verschillende betaalmethodes. Op deze manier kun je altijd betalen op de manier die bij jou past. Bovendien is de verzending gratis wanneer je voor meer dan €95,- aan kleding bestelt.

Bij vragen of contact

Bij Sans-online hechten we veel waarde aan het bieden van uitstekende klantenservice. We begrijpen dat het kiezen en bestellen van kleding soms vragen kan oproepen. Daarom staan onze klantenservice-experts klaar om je te helpen met al je vragen en eventuele problemen. Of het nu gaat om vragen over specifieke kleding, de levering van je bestelling of andere vragen over onze webshop, wij zijn er om je te ondersteunen. Onze klantenservice is beschikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Neem gerust contact op en laat de klantenservice je helpen om de beste shopervaring te bieden!

loader