Garcia online shop

In 1972 begint Maurizio een jeans fabriek in Italië. Zo kan hij zijn twee grote passies, denim en vakmanschap, eindelijk overbrengen tot één product. Al snel zet hij zijn eigen jeansmerk op: Garcia, vernoemt naar de liefde van z’n leven. In de jaren ’70 vindt Garcia een Nederlandse afnemer, die heeft gezorgd dat het merk nu nog steeds voortleeft. Garcia kleding staat voor pure Italiaanse passie en onvervalst Nederlands ondernemerschap. Dat maakt Garcia tot een ijzersterk merk. Een merk met een hart van denim. Door de kwaliteit én uitstraling van Garcia kleding is Sans-online ontzettend fan van het merk. Daarom beschikken wij elk seizoen weer over de nieuwste Garcia kleding dames. Kleding die puurheid, klasse en warmte uitstraalt. Ben jij benieuwd naar het hele aanbod van Garcia dames kleding? Kijk dan snel verder op deze pagina!

Shop een volledige Garcia outfit

Het assortiment dameskleding van Garcia is enorm uitgebreid en biedt een scala aan stijlvolle opties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe trui, T-shirt, jas, broek, jurk of rok, je zult zeker iets vinden dat bij je past. Je kunt jezelf van top tot teen aankleden met Garcia's veelzijdige collectie. De veelzijdige collectie van Garcia biedt niet alleen keuzemogelijkheden in termen van kledingstukken, maar ook in stijlen, kleuren en ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een casual en relaxte uitstraling voor een weekendje weg of een chique en formele look voor een zakelijke bijeenkomst. Garcia heeft de perfecte kledingstukken om je outfit compleet te maken.

Je kunt jezelf van top tot teen aankleden met Garcia's collectie, en dat maakt het gemakkelijk om je persoonlijke stijl te uiten en jezelf te onderscheiden. Elk kledingstuk in de collectie belichaamt de combinatie van Italiaanse passie en Nederlands vakmanschap. De kleding straalt puurheid, klasse en warmte uit. Dus, of je nu op zoek bent naar comfortabele alledaagse kleding of op zoek bent naar een statement piece om je garderobe te verrijken, je zult zeker iets vinden dat bij je past in het uitgebreide aanbod van Garcia kleding voor dames.

Een mediterrane stijlvolle look

Zoals verteld heeft Garcia kleding haar oorsprong in Italië. De Mediterrane, stijlvolle look en de Nederlandse handelsgeest bleken een gouden combinatie die Garcia nog steeds een bewonderenswaardige speler op de markt laat zijn. Zelf geeft het merk aan dat het haar collecties baseert op zelfverzekerde en relaxte vrouwen tussen de 25 en 40 jaar. Daarbij vormt de jeans-collectie een belangrijk component binnen dit ambitieuze bedrijf. Garcia dames jeans hebben bijvoorbeeld hier en daar een spannende twist die temperament, fun en stijl combineren. Ook de Garcia kleding dames zoals jurkjes, shirts en blouses bestaan uit de meest uiteenlopende trendy prints.

Geschikt voor iedere gelegenheid

De Garcia dames kleding van Sans-online zijn geschikt voor iedere gelegenheid. Of je nu een lange werkdag op kantoor hebt, een gezellig feestje bij een vriendin of thuis op de bank relaxt: Garcia kleding laat jou stralen! Ontdek alle Garcia kleding dames via de handige filtermogelijkheid op de website. Zo kun jij binnen een paar klikken jouw favoriete Garcia dames kledingstuk vinden! Sans-online heeft Garcia jurken, rokken, t-shirts, blouses, broeken, jassen, jeans, tops, truien en vesten in haar uitgebreide assortiment. Geïnspireerd door stijlvolle Italiaanse mode en de vlotte Hollandse handelsdrift. Garcia kleding is voor de moderne, stoere vrouw die niet over haar heen laat lopen!

Garcia kleding kopen bij Sans-online

Wil jij stijlvolle Garcia kleding kopen? Shop dan nu bij Sans-online! Wij hebben een groot aanbod van de mooiste Garcia kleding dames, waardoor er altijd een geschikt kledingstuk voor jou bij zit! De kleding van Garcia is eenvoudig via onze website te bestellen. Plaats de kleding in het winkelmandje, reken veilig af en wij bezorgen de producten zo snel mogelijk bij jou thuis. Bestel jij jouw Garcia kleding voor 15:00 uur? Dan heb jij deze de volgende werkdag al in huis! Heb je daarnaast ook nog een bestelwaarde van €95,- of meer? Dan verzenden wij de kleding geheel gratis naar jou op. Koop nu jouw Garcia dames kleding bij Sans-online!

Wanneer jij jouw nieuwe kleding van Garcia hebt ontvangen, geven we jou 21 dagen bedenktijd. Jij kan dus rustig alle producten die je hebt besteld thuis aanpassen. Mocht je toch niet overtuigd zijn van een product, retourneer je deze gemakkelijk. Zo weet je zeker dat je nooit spijt zal hebben van een aankoop.

Vragen?

Heb jij nog vragen over onze Garcia kleding, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan iedere werkdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur voor jou klaar en geven je deskundig advies. Je bereikt onze klantenservice iedere maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur op 085 - 0292124. Liever jouw vraag mailen? Stuur dan een e-mail naar info@sans-online.nl. Onze medewerkers zullen binnen 1 - 2 werkdagen jouw mail beantwoorden.

Heb je dit al eens bekeken?

loader